085 - 580 41 78

Letselschade advocaat nodig in Geleen?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval vaststellen in Geleen

Wellicht stelt u zich als werknemer terughoudend op na een bedrijfsongeval. U wilt niet dat de goede relatie met uw werkgever wordt beïnvloed of dat u uw baan verliest. Een bedrijfsongeval en vooral het vaststellen van de aansprakelijkheid bij een bedrijfsongeval, kunnen voor veel spanningen zorgen. Wie is aansprakelijk bij een val van de trap of een ander ongeluk op het werk? Er is sprake van een bedrijfs- of arbeidsongeval als u tijdens uw werk een ongeluk krijgt waarbij u letselschade oploopt. Was uzelf als werknemer onoplettend of handelde u roekeloos? Dan bent u zelf schuldig en kan uw werkgever niet aansprakelijk worden gesteld.

Aansprakelijkheid werkgever bedrijfsongeval

Het is verstandig een letselschade advocaat in te schakelen na een ernstig bedrijfsongeval in Geleen of omgeving. Uw werkgever aansprakelijk stellen voor de schade kan niet zomaar. U moet er zeker van zijn dat het om een bedrijfsongeval gaat en dat u zelf niet schuldig bent. Vaak stemt de werkgever in met zijn aansprakelijkheid en hoeft het niet tot een conflict te komen. Werkgevers zijn meestal goed verzekerd voor schade door ongelukken op de werkvloer. Toch kan uw werkgever ook van mening zijn dat hij voldoende veiligheidsmaatregelen heeft genomen en dat hij dus niet meer had kunnen doen om het ongeluk te voorkomen. Als dit het geval is, is het vaststellen van de aansprakelijkheid een complexe zaak. De Letselschade Raetsman kan u begeleiden na een arbeidsongeval in Geleen. Wij zetten samen met u de feiten op een rij en informeren u over de mogelijkheden.

 
 

Waarom kiest u voor ons?

  • Reëel en resultaatbewust
  • Oog voor persoonlijke behoefte
  • Multidisciplinair

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Medische fouten
• Slechte werkomstandigheden
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Dassenkuil, Geleen-Centrum, Geleen-Zuid, De Haese, Limbrichterveld, Sittard, Overhoven, Munstergeleen, Guttecoven, Geleen en Holtum-Born.

Hoofdvestiging